DESPRE NOI

Muzica a fost creată să bucure, să aducă fericire și împlinire în sufletele și pe chipurile oamenilor. Este forma de comunicare pe care noi o alegem pentru a transmite vibrația iubirii pe înțelesul fiecărei inimi.

Pe scurt, suntem ”o familie” cu o mare pasiune pentru cântec, voie bună și dorință de a crea o atmosferă muzicală plăcută și de calitate la fiecare eveniment la care participăm. În spatele fiecărui membru al orchestrei ”Vasile Soporan” se află ani de muncă, experiență și pasiune, care se vor transpune în câteva ore de distracție și bună-dispoziție la evenimentul tău.

poza-slider-home-page

ORCHESTRA VASILE SOPORAN

vasilesoporan

VASILE SOPORAN

Solist vocal si maestru de ceremonii(staroste)

Pasiunea pentru muzică mi-am descoperit-o în cadrul seminarului teologic. Îmi place să cred că sunt o persoană perfecționistă, dar în același timp și simplă. Muzica, pentru mine, a fost o provocare încă de la început, dar asta nu m-a oprit să îmi continui această pasiune.

În timp mi-am dezvoltat singur această latură, iar astăzi pot să cânt muzică populară, etno, dance, blues și vals. Ce trebuie să mai știți despre mine este faptul că de aproximativ 10 ani sunt și maestru de ceremonii. Cred că nunta reprezintă unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața unui cuplu, iar de aceea încerc să le ofer clienților mei cele mai bune sfaturi pentru că ziua nunții să fie fără griji.

ovidiumate

OVIDIU MATE

Violonist

Unul dintre cele mai frumoase instrumente muzicale este vioara. M-am îndrăgostit de ea încă de la vârsta de 7 ani, iar de atunci pasiunea mea pentru vioară a crescut cu fiecare an. Acest lucru m-a determinat că mai târziu să urmez cursurile Academiei de Muzică” Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Un alt factor care m-a determinat să urmez cursurile acestei facultăți a fost faptul că, la 15 ani mi-am descoperit pasiunea pentru muzica tradițională românească.

De-a lungul timpului am fost dirijor în ansamblul primăriei din Cluj-Napoca, violonist  în orchestra profesionistă” Cununa Transilvană” din cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, am fost prim-violonist în orchestra națională de folclor “Jidvei Romania”și am fost dirijor al Ansamblului” Dor Transilvan”.

cristi coroian

CRISTI COROIAN

Saxofonist

Saxofonul poate fi considerat un medicament pentru suflet, deoarece el descrie perfect stările unui om. Prin fiecare melodie acesta descrie ascultătorului o istorie, o stare, îl îndeamnă să trăiască o anumită poveste.

Nimic nu îmi face mai mare plăcere decât să îmi farmec publicul cu sunetul de-o finețe, dar în același timp și de o forță extraordinară a acestui instrument.

claudiu rosca

CLAUDIU ROSCA

Organist

Orga electronică, asemenea pianului, poate fi considerată un instrument muzical desăvârșit. Ea poate înlocui o întreagă orchestră, dar în același timp se armonizează ușor cu aproape orice instrument.

Îmi face mare plăcere să cânt la orgă electronică, dar mai ales să văd că publicul este fermecat de armonia pe care noi, cei din orchestră, o creăm.

fullsizerender

ADI CRISTEA

Clăpar

Fiind pasionat de muzică de pe vremea când eram copil, am urmat liceul de muzică din Alba Iulia și Academia de Muzică din Cluj Napoca. Primul instrument la care am cântat a fost orga, pe care am primit-o în dar de la tatăl meu.

Am o experiență relativ vastă în muzica cultă, și mai ales în muzica populară și lăutărească deoarece am avut oportunitatea de a învăța și de a cânta alături de cei mai buni instrumentiști din Ardeal, ca organist, dar și în rolul de solist vocal

COLABORATORI

marius ciprian pop

MARIUS CIPRIAN POP

Interpret de muzica populara

Muzica este un prilej de inspirație, de aducere la viață a sentimentelor, ea apropie oamenii și le mângâie sufletele. Mă bucur de fiecare dată când am șansa să fiu eu cel prin care muzica ajunge la oameni și sufletele lor. Pun multă dragoste în piesele pe care le cânt pentru ca acestea să ajungă la oameni.

Sunt o persoană dedicată vieții de familie și cred cu tărie în puterea căsătoriei. Ziua nunții e unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui cuplu și ea trebuie să fie perfectă. Bucuria, fericirea, voia bună și dragostea trebuie să plutească în aer. Iubirea e adusă de către miri și invitați, iar de restul se ocupă muzica.

De-a lungul carierei mele am avut șansa de a le fi alături în ziua cea mare unor persoane speciale. La toate evenimentele am cântat din suflet și am trăit emoțiile împreună cu mirii. Atunci când au avut nevoie de un sfat am fost lângă ei.

În momentul în care când un cuplu îmi oferă onoarea de a le cânta la nuntă îmi pun toată experiența pe care o am la dispoziția lor. Sunt alături de ei spiritual și fizic și nu ezit să le ofer câte un sfat ori de câte ori au nevoie de acesta. În ziua cea mare cânt cu atât de mult patos, încât veselia nunții lor să facă înconjurul lumii.

marius ciprian pop

ADRIAN SOPORAN

Maestru de ceremonii(staroste)

Copil fiind participam alături de familia mea la nunți și încă de atunci am simțit că mă atrage meseria de maestru de ceremonii. Cu trecerea timpului am început să mă documentez, să aflu cât mai multe despre ce presupune această profesie, pe care azi am transformat-o în pasiunea mea.

În calitate de maestru de ceremonii îmi place să vin în întâmpinarea tuturor tinerilor care doresc să își întemeieze o familie prin: rafinament, eleganță, decență, seriozitate, discuții preliminare, organizarea evenimentului, oferirea unor recomandări privind alegerea tuturor serviciilor adiacente evenimentului.